Een Escape Room speciaal voor 2 personen in Elst2 minuten lezen

Ken je het nostalgische spel Cluedo nog? Vind jij dit ook zo een geniaal spel, dan hebben wij goed nieuws! We hebben een escape room gevonden die alles weg heeft van dit spel! Help jij mee om de zaak zo snel mogelijk op te lossen? Bij Escape Room Elst is nu een escape room geopend speciaal voor 2 personen! Dit is gelijk een goede relatietest 😉 

Crime Scene Mystery Elst

Detective Mood aan? Stap binnen bij Crime Scene Mystery in Elst

De stad is in rep en roer. De vooraanstaande zakenman, Cornelis Goudhof, is gisteren dood in zijn huis aangetroffen. Als je zijn toegetakelde lichaam ziet, dan hoef je geen Sherlock te zijn om te concluderen dat hier sprake is van MOORD!

Maar wie heeft de heer Goudhof om het leven gebracht? Is het de butler, de chauffeur, zijn zakenpartner? Of misschien heeft zijn eigen vrouw het gedaan? Wat is er gebeurt en waarom is hij vermoord? Het rechercheteam is druk bezig geweest om het mysterie te ontrafelen. Maar helaas is dit hen nog niet gelukt.

Crime Scene Mystery heeft hele leuke en onverwachte speleffecten! Verder willen we natuurlijk niet teveel verklappen, maar we kunnen deze escape room zeker aanbevelen! De tijdsduur is 75 minuten met een ontsnappingspercentage van 65%!

Crime Scene Mystery in Elst

Een Escape room in Elst voor 2 personen

In Nederland zijn er inmiddels al meer dan 1000 escape rooms. Het aantal escape rooms groeit snel in Nederland. Deze escape rooms zijn voor bijna allemaal voor grotere groepen bedoeld, meestal voor 3 tot 6 personen. De rooms zijn meestal niet of nauwelijks geschikt om deze met zen tweeën uit te spelen in de gegeven tijd.

Escape room: Crime Scene Mystery is speciaal voor 2 personen gebouwd. Ideaal dus voor als je samen iets leuks wilt doen en niet direct afhankelijk hoeft te zijn van andere of meerdere. Daarnaast vinden wij zelf een escape room voor 2 personen stiekem eigenlijk veel leuker, omdat je vaak veel meer mee krijgt van het spel. Je bent echt aangewezen op elkaar en krijgt ook alle facetten van het spel goed mee. Dit is met meerdere personen soms toch lastig!

Net binnen de tijd het mystery opgelost!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *