Brian en Sandra

Wij zijn Brian & Sandra en hebben een passie voor reizen. Deze passie delen we graag met anderen vandaar dat wij begin 2018 zijn begonnen met het maken van onze travelblog: De Wereldreizigers.
De Wereldreizigers is een reisblog vol met handige tips per bestemming. 
Daarbij maken we ook complete reisroutes voor de landen waar we geweest zijn. 

Met reizen bedoelen wij niet twee weken lang langs een zwembad liggen, maar lekker rondtrekken. Daarbij plannen wij het liefst zo min mogelijk, zodat we lekker kunnen doen waar we zin in hebben.
Wij hebben een passie voor hiken en zoeken graag onze fysieke en mentale grenzen op. Zo hebben we vorig jaar de top van de Mount Rinjani op Lombok weten te bereiken, terwijl het huilen ons nadar stond dan het lachen. Maar hoe vet is het dan om dan toch de top te kunnen bereiken terwijl je helemaal kapot en gesloopt bent! Afgelopen jaar hebben wij ontzettend veel hikes gedaan tijdens onze wereldreis: o.a. Lost City Trek in Colombia, Salkantay Trek in Peru, Quilotoa loop in Ecuador, Huayna Potosi in Bolivia en verschillende trekkingen in het machtige mooie Patagonië. 
We hebben inmiddels al vele landen mogen bereizen en waar er zeker nog vele zullen volgen. We willen graag deze opgedane kennis en ervaringen met jullie delen.