Brian en Sandra

Wij zijn Brian & Sandra en hebben een passie voor reizen. Deze passie delen we graag met anderen vandaar dat wij begin 2018 zijn begonnen met het maken van onze travelblog: De Wereldreizigers.

Met reizen bedoelen wij niet twee weken lang langs een zwembad liggen, maar lekker rondtrekken. Daarbij plannen wij het liefst zo min mogelijk, zodat we lekker kunnen doen waar we zin in hebben.
Wij hebben een passie voor hiken en zoeken graag onze fysieke en mentale grenzen op. Zo hebben we afgelopen zomer de top van de Mount Rinjani op Lombok weten te bereiken, terwijl het huilen ons nadar stond dan het lachen. Maar hoe vet is het dan om dan toch de top te kunnen bereiken terwijl je helemaal kapot en gesloopt bent!
We hebben inmiddels al vele landen mogen bereizen en waar er zeker nog vele zullen volgen. We willen graag deze opgedane kennis en ervaringen met jullie delen. Onze blogs zijn nog volop in de maak, dus keer regelmatig even terug voor de nieuwste updates of volg ons.
Op dit moment zijn wij voor 6 maanden op reis door Zuid-Amerika. Momenteel zijn wij in Ecuador en hebben we Colombia reeds bezocht!

Liefs De Wereldreizigers