Miyagi and Jones, heerlijk Aziatisch eten in Arnhem

Miyagi and Jones is dé nieuwe hotspot van Arnhem. Gelegen aan de Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat kun je hier genieten van heerlijke Aziatische gerechten & Sushi. We hadden echt even het gevoel terug te zijn in Azië. Miyagi and Jones is sinds december 2018 geopend in Arnhem! 

Miyagi and Jones | Heerlijk Aziatisch eten in Arnhem

Het restaurant neemt je mee op een smaakvolle trip met de lekkerste Aziatische gerechten. Naast 65 verschillende Aziatische gerechtjes kun je er ook genieten van de vele speciaal biertjes en heerlijke cocktails & GT’s. In totaal hebben ze wel 8 verschillende typische Aziatische speciaal biertjes, waaronder Singa en Chang uit Thailand, Bintang uit Indonesië en nog veel meer. Hou je niet van Aziatische speciaal biertjes dan is er ook nog genoeg keuze uit andere speciaal bieren.

De enorme open keuken bij Miyagi & Jones

De enorme open keuken bij Miyagi & Jones

Inrichting Miyagi and Jones

Bij Miyagi and Jones heb je echt het gevoel terug te zijn in Azië. De enorme open keuken waar het eten wordt bereid, doet ons denken aan al die chaotische streetfood kraampjes in Azië. Daarnaast heeft het restaurant schitterende graffiti op de muren. Je kijkt werkelijk waar je ogen uit. Zelf zijn de zitplaatsen zo ingericht dat je het idee heb dat je in de ‘buitenlucht’ van Azië zit te dineren.

Miyagi & Jones

Miyagi & Jones

Menukaart Miyagi and Jones

Er zijn verschillende mogelijkheden om je te laten meenemen op een smaakvolle trip door Azië. Je kunt kiezen voor à la carte staat voor “van het menu”.  Daarnaast kun je ook kiezen voor een 3 of 4 – gangen diner. Per ronde kun je kiezen voor twee gerechten per persoon. Aanraden is om deze gerechten te delen met elkaar, zodat je van alles wat kan proeven. De gerechten zijn namelijk heerlijk!! Zelf hebben wij genoten van een 3 gangen diner met een dessert en ik moet je zeggen, we zaten bom en bom vol!

De East Side Sour en Chang-bier uit Thailand bij Miyagi and Jones

De East Side Sour Cocktail en Chang-bier uit Thailand bij Miyagi and Jones

Onze aanraders: heerlijk Aziatisch eten in Arnhem

Ik moet zeggen wij zijn niet snel onder de indruk van een restaurant. Maar Miyagi and Jones heeft toch wel ons hart gestolen. We vonden eigenlijk bijna alles echt verrukkelijk, maar er waren toch een aantal gerechten die er boven uit sprongen. Deze delen we graag met jullie.

  • SPICY JACKED SHRIMP
  • ROCK SHRIMP TEMPURA
  • FULL HOUSE COMBO SUSHI
  • KUNGFU CARPACCIO
  • CURRY BEEF SATAY

Hou je van zoete cocktails, proef dan zeker de East Side Sour. Laat je meenemen naar het verre Azië, maar dan in eigen land. Ga lekker Aziatisch eten in Arnhem bij Miyagi and Jones!

CURRY BEEF SATAY, heerlijk Aziatisch eten in Arnhem

CURRY BEEF SATAY, heerlijk Aziatisch eten in Arnhem

SPICY JACKED SHRIMP, heerlijk Aziatisch eten in Arnhem

SPICY JACKED SHRIMP, heerlijk Aziatisch eten in Arnhem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *