Een Working Holiday visum aanvragen voor Australië2 minuten lezen

Een aanvraag voor een Working Holiday visum voor Australië kan tegenwoordig ook online. Het Working Holiday visum voor Australië is een visum bedoelt voor jongeren in de leeftijd tussen de 18 en 30 jaar oud, die maximaal een jaar willen gaan reizen en werken in Australië. Daarnaast zijn er ook andere visums voor Australië te verkrijgen. Hieronder vertellen we je meer over de verschillende visums voor Australië. 

Visum voor Australië online aanvragen

Het aanvragen van een visum in is verplicht voor alle Nederlanders die naar Australië reizen. Ook baby’s en kinderen moeten een visum aanvragen. Ook al staan ze bij hun ouders bijgeschreven in het paspoort.

Verschillende visums voor Australië

Reis je als toerist naar Australië? Dan kun je een toeristenvisum aanvragen bij E-visums. Dit visum geeft u toestemming om als toerist naar Australië te reizen. Een aanvraag voor een visum voor Australië kan eenvoudig online. Het invullen van dit aanvraagformulier neemt slechts 5 minuten in beslag. De kosten voor een visum van Australië zijn€ 14,95.

Ga je tijdens je reis ook voor werk naar Australië dan volstaat een toeristenvisum niet. In dit geval dien je een Working Holiday visum aan te vragen. Het Working Holiday visum voor Australië (is een visum bedoelt voor jongeren in de leeftijd tussen de 18 en 30 jaar oud, die maximaal een jaar willen gaan reizen en werken in Australië. De kosten voor een Working Holiday visum zijn € 369,95.

Visum Australie aanvragen

Visum Australië aanvragen

Voorwaarden voor het aanvragen van een Working Holiday Visum

  • Je dient tussen de 18 en 31 jaar oud te zijn tijdens uw reis.
  • Je dient het visum minimaal 3 maanden voordat je 31 wordt aan te vragen.
  • Er kan om extra informatie worden gevraagd door de Australische overheid.
  • Je werkt maximaal 6 maanden voor dezelfde werkgever in Australië.
  • Het hoofddoel van de reis is toerisme.
  • Beschikken over minimaal 5000 AUD.
  • Je reist zonder kinderen.
  • In bezit zijn van een paspoort dat bij aankomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
  • Je verricht ongeschoold fysiek werk en werkt alleen in één van onderstaande sectoren:
    • Agrarische sector
    • Visserij sector
    • Hout verwerkingsbedrijven
    • Mijnbouw
    • Bouwsector

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *