Vijf redenen om Turkije te bezoeken

Turkije is één van de meest bezochte vakantiebestemmingen ter wereld. Het ontvangt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het is een mooi en cultureel rijk land met vriendelijke inwoners. De prijs-kwaliteitsverhouding in Turkije is uitstekend. Het is een modern land met comfortabele hotels en vele andere accomodaties en kan buigen op een rijke historie.

Vijf redenen om Turkije te bezoeken:

1. Accommodatie:

Turkije heeft geweldige luxe- en boutiekhotels. Aan de andere kant vind je hier ook de mooiste hotels tegen zeer betaalbare prijzen.

2. De Turkse keuken: 

Turks eten is echt wereldberoemd en dat is het niet voor niets. Iedereen zegt dat de Turkse keuken heerlijk is en omdat een heerlijke maaltijd met een wijntje nog steeds heel betaalbaar is, zul je al snel allerlei heerlijkheden willen gaan proeven.

3. Vermaak: 

Ga in Istanbul, Antalya, Bodrum, Marmaris, Kusadasi of in een andere stad gewoon eens aan een lange tafel in een meyhane (taverne) zitten. Bestel een biertje, een wijntje of een Turkse raki en luister naar de liedjes en de verhalen. In Turkije vind je lekker eten, goede vrienden, veel gezelligheid en een uitstekend nachtleven.

4. Zon, strand en zee: 

Het unieke mediterrane klimaat en de prachtige natuur van Turkije zorgen dat dit land bijna zes maanden zomer heeft. De zandstranden zijn geweldig en de Egeïsche kust is het verbazingwekkend. Het is een mild koude zee, die zorgt voor een verfrissende ervaring.

5. Winkelen: 

Authentieke souvenirs, tapijten, vloerkleden en kelims behoren tot de favorieten van veel toeristen en winkelen in Turkije is echt een koud kunstje, als je maar goed afdingt.

Aanvragen visum voor het bezoeken van Turkije

Maar wanneer je de Nederlandse of Belgische nationaliteit bezit, dan heb je voor een vakantie naar Turkije wel een visum nodig. Bij Turkijevisumaanvragen.nl kun je dit gelukkig snel en veilig doen. Allereerst moet je het aanvraagformulier voor het visum Turkije volledig en naar waarheid invullen.

Nadat je alle gegevens volledig en naar waarheid hebt ingevuld, kun je bij Turkijevisumaanvragen.nl gemakkelijk en snel betalen via de vertrouwde online betalingsmogelijkheden iDeal (Nederland) en Bancontact (België).

Binnen 12 uur (maar meestal wel sneller) ontvang jij dan per e-mail jouw geldige visum voor Turkije. Het is belangrijk om voor vertrek jouw visum (goed leesbaar) uit te printen of er een kopie van te maken in je telefoon en uiteraard mee te nemen op vakantie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *