Het vastleggen van je reisherinneringen in een fotoboek

Het klinkt standaard, maar toch komt het er vaak bij veel reizigers niet van. Het maken van een fotoboek na een bijzondere reis. Het maken van een fotoboek klinkt ingewikkeld, maar met de techieken van tegenwoordig is het hartstikke simpel en eenvoudig om een fotoboek te maken. Het kost alleen even wat tijd, maar het is een ideale manier om je reisherinneringen vast te leggen. Wij vertellen je graag over het maken van ons fotoboek bij Fotofabriek! 

Waarom je reisherinneringen vastleggen in een fotoboek?

Een fotoboek pak je er regelmatig bij om even doorheen te bladeren. Daarnaast is het een handige manier om vrienden en familie te laten zien waar je allemaal geweest bent, met de mooiste vakantiekliekjes. Ook heb je gelijk jou mooiste foto’s bij elkaar gesorteerd. Onze ervaring is dat we op een computer niet zo snel meer door onze foto’s bladeren. Vaak verwaterd het ook om na de vakantie nog een selectie te maken van de mooiste foto’s en blijft alles op de harde schijf staan, hartstikke zonde!

Onze reisherinneringen in een fotoboek

Het maken van een fotoboek bij Fotofabriek

We hebben ons fotoboek besteld bij fotofabriek en zijn daar super tevreden over. Je kunt het boek precies indelen zoals jij dit wilt. Kies zelf het soort fotoboek, het aantal pagina’s en afmetingen dat je wilt. Super leuk!

Je hebt de keuze uit verschillende covers voor je fotoboek. Wij namen een hardcover. Vervolgens moet je beslissen wat de afmetingen van het fotoboek worden (A4, 30×30 of A5 etc. ). Ons fotoboek was 30×30. Hierna kan het maken van het fotoboek beginnen.

Bij fotofabriek hoef je geen software te downloaden. Je kunt direct beginnen en er is geen installatie vereist. Daarnaast werkt het programma hartstikke eenvoudig. Ook al ben je niet handig met computers, iedereen kan een fotoboek maken.

Ons resultaat

Hou er rekening mee het kost even wat tijd, maar dan heb je ook wat zullen we maar zeggen ;). Wij hebben het eerste deel van onze wereldreis vastgelegd. De rest zal snel volgen in nog een fotoboek.

Tip: Zorg tijdens je reis al voor een voorselectie van je mooiste foto’s, dit scheelt een hoop uitzoekwerk achteraf. Hierdoor is het een stuk eenvoudiger en sneller om een fotoboek in elkaar te zetten. 
Onze Reisherinneringen vastgelegd in een fotoboek

Onze Reisherinneringen vastgelegd in een fotoboek

Onze Reisherinneringen vastgelegd in een fotoboek

Onze Reisherinneringen vastgelegd in een fotoboek

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *