Reisgadget: Case Logic Era Medium Camera rugzak

Wij mochten de Era Medium Camera rugzak testen van Case Logic. Sinds kort hebben wij een nieuwe spiegelreflex camera, waardoor wij nog op zoek waren naar een goede cameratas. Het is fijn als je je camera en bijbehorende accessoires veilig en netjes kunt opbergen en vervolgens deze ook handig in gebruik is. Hieronder onze mening over de Era Medium Camera rugzak van Case Logic. 

Case Logic

Het merk Case Logic is ontstaan in 1984, in Boulder, Colorado (VS). Het is begonnen met het produceren van opbergdozen voor cassettebandjes. Inmiddels is Case Logic uitgegroeid tot een wereldwijde producent van opbergsystemen voor CD’s, DVD’s, laptops, camera’s en meer. Het ontwikkelt bijzondere producten voor het vervoeren en opbergen van allerlei technologische hulpmiddelen. Case Logic biedt het meest complete aanbod op het gebied van opbergaccessoires in de markt.

Case Logic Era Medium Cameratas

Uitgangspunt van onze product review: Bij ons staat functionaliteit en design bovenaan. Iets moet er mooi uitzien, maar de functionaliteit is echter minstens zo belangrijk.

Uitstraling

Over het algemeen zijn de meeste cameratassen saai en vrij degelijk. Gelukkig deze cameratas niet en zouden we hem zelfs al als gewone rugzak zo kunnen dragen. De afwerking details zorgen voor een modern uiterlijk.

Uitstraling van de rugzak

Gebruiksgemak

Bij deze rugzak kun je er zeker van zijn dat alles goed en veilig opgeborgen is. Het cameracompartiment is gevoerd en is per onderdeel verstelbaar. Zodat je niet bang hoeft te zijn dat de elektrische apparatuur kapot gaat. Daarnaast is de pasvorm van de rugzak op de rug heel fijn. Hij sluit goed en fijn aan.

Goed en veilig opgeborgen
Pasvorm rugzak

Veiligheid

Toegang tot de camera-uitrusting via de achterzijde zorgt voor meer veiligheid. De opbergruimte voor de camera en accessoires zitten aan de achterkant. Voordeel hiervan is dat er nooit zomaar spullen uitgehaald kunnen worden zonder dat jij er erg in hebt! Enige nadeel is dat het wel iets meer moeite kost om je camera spullen uit de rugzak te halen. Maar het is maar net waar je prioriteit ligt!

Meer veiligheid
Camera uit de rugzak halen

Opbergruimte

Er zit een gevoerd opbergvak voor een tablet in van maximaal 10,5. Helaas is er niet genoeg ruimte voor een laptop. Mocht je dit wel willen is er wel een large variant van deze tas.

Geen ruimte voor een laptop

Extra kenmerken:

  • Kleur  Gray, Black
  • Afmeting  26 x 18 x 41 cm
  • Gewicht  0.68 kg
  • Materialen  Polyester
  • Garantie  25 jaar

De tassen van Case Logic staan bekend om het gebruiksgemak. Aan alles is gedacht en natuurlijk bieden ze optimale bescherming voor alles wat je erin opbergt.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *