Maak een unieke en persoonlijke muurdecoratie van je reis

Nadat we terug gekomen zijn van onze reis, zijn we op zoek gegaan naar leuke aandenkens aan onze wereldreis. Aangezien we eind april de sleutel krijgen van ons nieuwe huis. Wilden we iets unieks en persoonlijks maken van onze reis voor aan de muur. Al snel kwamen we in contact met PosterTime. Zij hebben ons geholpen bij het maken van deze fantastische muurdecoratie van onze reis. 

Muurdecoratie maken van je reisroute

Altijd mooi, een wereldkaart aan de muur! Maar wat is er nu leuker om je eigen reisroute of favoriete plekken in de wereld vast te leggen op een poster met wereldkaart. Onderstaand kun je onze reisroute van onze wereldreis op poster vinden. Wij zijn er heel erg blij mee! We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden ? Ook hebben we een poster van ons favoriete wereldcontinent: Zuid-Amerika!

Poster: Zuid-Amerika

Poster: Zuid-Amerika

Een unieke poster maken bij PosterTime

PosterTime is ideaal voor het scoren van een uniek & persoonlijk cadeau. Niet alleen voor het maken van een gepersonaliseerde poster van je reisroute. Je kunt hier ook terecht voor verjaardagsposters, geboorteposters als kraamcadeau, plattegrond posters als housewarming cadeau of een tekstposter met eigen tekst. Iedere poster wordt speciaal ontworpen voor jou. Voordeel bij PosterTime, je krijgt altijd eerst het proefontwerp te zien. Ook helpt PosterTime jou bij het perfect maken van jou gepersonaliseerde poster. Het enige wat je hoeft te doen, stuur je wensen naar ze door en ze maken een fantastische muurdecoratie voor je! Vervolgens krijg je eerst een proefontwerp per e-mail toegestuurd, zodat je achteraf nooit voor verassingen komt te staan! Leuk om te weten, de opbrengsten van de posters worden gebruikt om kinderen te ondersteunen in achterstandwijken in Manila.

Onderstaande poster hebben we gelijk mee laten ontwerpen. Het rode puntje geeft ons ’toekomstige’ nieuwbouwhuis aan in Wijchen. Leuk he!! We zijn heel erg blij met onze posters en kunnen niet wachten om ze op te hangen in ons nieuwe huis.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *