Instawall | Een prachtig plaatje aan onze muur

Er zijn tal van manieren om herinneringen vast te leggen. Uiteraard hebben wij al meerdere manieren gebruikt om onze mooie herinneringen vast te leggen, zoals het maken van een fotoboek of aftermovie. Maar op onze Instawall zijn we toch het meest trots. Het is een prachtig plaatje geworden aan onze muur. Iedere dag denken we weer terug aan die fantastische tijd op wereldreis. 

De Instawall aan de muur

De Instawall aan de muur

Het ontwerpen van een Instawall

Het ontwerpen van een Instawall is echt heel eenvoudig. Je kunt foto’s uploaden vanuit Facebook, Instagram of vanaf je eigen computer. Daarnaast zijn er ook standaard afbeeldingen en quotes te vinden in de beeldbank van Instawall zelf. In het programma kun je heel makkelijk foto’s verplaatsen van positie. Naast het verplaatsen en verwisselen van de foto’s kun je ze ook nog bewerken. Ook leuk is dat je kunt wisselen van sjabloon / frame. Hierdoor kun je de foto’s in geheel eigen stijl plaatsen. Wij kozen voor onderstaand sjabloon met drie grote foto’s, om deze extra uit te lichten.

Ontwerpen van een Instawall

Ontwerpen van een Instawall

Materiaal keuze voor jouw Instawall

Er zijn meerdere materialen mogelijk om jouw fotocollage op af te drukken. Hieronder zullen wij de verschillende materialen uitleggen. Uiteraard is het formaat ook zelf te bepalen! Zelf hebben wij de Aluminium L ( 80cm x 80cm ) hangen.

Verschillende materialen voor een instawall

Verschillende materialen voor een instawall

Aluminium zorgt voor een industriële look. Het zorgt voor een matte print. Zowel kleuren als zwart-wit komen op aluminium prachtig uit.

Plexiglas is een hoogwaardig, kunststof materiaal. Het geeft een stoere en luxe uitstraling. Plexiglas heeft een licht spiegelend effect en vooral kleuren komen prachtig uit.

Diamantglas wordt bedrukt door middel van UV-techniek, dit zorgt voor een haarscherpe print. Gehard glas is sterk en duurzaam materiaal en geeft een luxe uitstraling aan de foto’s. Nadeel van deze optie vinden wij het prijskaartje.

Een poster wordt haarscherp geprint en het papier heeft een matte glans. De poster is uiteraard de goedkoopste optie. Heb je een beperkter budget, is dit mogelijk een uitkomst. Maar zelf zouden wij iedereen de aluminium Instawall aanraden. Voor ons geeft het net een chiquere uitstraling aan de woonkamer.

Beleef ook jouw mooiste momenten iedere dag opnieuw en deel ze met familie en vrienden! 

Het resultaat!

Het resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *