Puzzelpost: Het Wildemangeheim

Puzzelpost maakt verhalen waar je compleet in opgaat. Elk deel is een box met raadselachtige brieven en postpakketten, deze bestaan o.a. uit vergeelde kranten, handgeschreven brieven en levensechte documenten vol met puzzels en geheimen. Deze documenten worden thuis opgestuurd. Speciaal voor liefhebbers van thrillers en escape rooms, of voor als je echt een bijzonder cadeau zoekt. Een erg leuke mysterie om op te lossen in deze corona tijd. Daarnaast is dit spel ook erg leuk en makkelijk mee te nemen op reis!

Het wildeman geheim

Puzzelpost bestaat uit drie delen, het boekanier dossier, het medusa rapport en het wildeman geheim. Alle drie de delen van de serie zijn afzonderlijk te spelen. Ieder deel staat garant voor een leuke en spannende avond! Wij speelden het wildeman geheim en nemen jullie graag kort mee in ons leuke avontuur. Je ontvangt de puzzelpost per post!

Puzzelpost: Het wildeman geheim

Puzzelpost: Het wildeman geheim

Aantal spelers

Na het lezen van de brief wilden we direct beginnen. Het wildeman geheim kun je alleen of met meerdere mensen spelen ( maximaal 4). Het is daarnaast ook mogelijk om nog een extra handleiding te downloaden speciaal voor als er ook kinderen mee spelen. Dit hebben wij niet gedaan. Wel vinden we dat deze puzzelpost pas geschikt is voor ouderen kinderen (12+), vanwege de moeilijkheidsgraad en het bijkomend denkwerk.

Thuisgestuurd: Het wildeman geheim

Speelplezier

Verwacht niet dat je deze puzzel in een no time hebt opgelost. In eerste instantie dachten wij binnen een avondje wel klaar te zijn. Maar we hebben er uiteindelijk twee dagen plezier van gehad, voordat we de oplossing gevonden hadden. Wij hebben soms ook wel gebruik moeten maken van de hints, hints vind je op de website van puzzelpost. Zonder deze hints was het ons niet gelukt om alle puzzels op te lossen.

We kunnen inhoudelijk natuurlijk niet teveel verklappen, maar hoe sommige delen van de puzzels in elkaar zijn gezet is geweldig! Een voorbeeld hiervan willen we jullie niet onthouden. Hoe gaaf is het om uit te zoeken hoe een aantal kaarten op de juiste manier op elkaar gelegd moeten worden en er vervolgens een nieuwe aanwijzing uit komt. Dit alles om te ontdekken wie de moordenaar van Simon Boekanier is. De creatieve details maken dit spel echt bijzonder! Wij zijn in ieder geval helemaal weg van puzzelpost!

Creativiteit en genialiteit!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *