Bezoek een Honkbalwedstrijd in Amerika!

Tijdens je Route West-Amerika in 4 weken dan mag een bezoek aan een honkbalwedstrijd in Amerika zeker niet ontbreken.
Sporten is een groot onderdeel van de Amerikaanse cultuur. Sporten is erg belangrijk in Amerika. Honkbal (Baseball) valt ook onder het rijtje van de meest bekende sporten in Amerika. Andere sporten zijn basketbal, american football en ijshockey. Ook hier is het mogelijk om een wedstrijdje van mee te pikken. Elke Amerikaan is vrijwel fan van een club. De sportwedstrijden zijn naast het bezoeken van de wedstrijd, vooral een sociale ontmoetingsplaats.

AT&T Park San Francisco Giants

Honkbalwedstrijd in Amerika

De Major League Baseball (MLB) is de hoogste honkbal competitie van Noord Amerika. De competitie bestaat uit 29 teams uit de Verenigde Staten en 1 team uit Canada. Het competitie seizoen loopt van April tot Oktober. Dus ben je in deze periode in Amerika, pak je kans en bezoek een honkbal wedstrijd!

AT&T park

San Francisco Giants vs Colorado Rockies

Wij bezochten een honkbalwedstrijd in Amerika van de SF Giants vs Colorado Rockies. De sfeer.. de entourage.. in een woord geweldig!! Ondanks honkbal in Europa niet populair is, is het voor veel amerikanen een ware familie-aangelegenheid om een wedstrijd te bezoeken. Een wedstrijd bekijken is niet alleen honkbal, maar ook een ware entertainment. Tijdens de wedstrijd kijk je je ogen uit aan de entertainment die er plaatsvind. Regelmatig verschijnt de bekende kiss-cam. Daarnaast kun je er allerlei lekkere etenswaren en drinken nuttigen tijdens de wedstrijd. Je hoeft hiervoor niet van je plek af! De meeste Amerikanen zijn ook meer bezig met eten en drinken dan dat ze daadwerkelijk naar de wedstrijd zitten te kijken ;)..

Maar hoe kom je nu aan tickets voor deze honkbalwedstrijden of andere sportwedstrijden. Ik had de wedstrijd tickets al ruim 4 maanden van te voren geboekt. Aangezien ik Brian wou verassen voor zijn verjaardag om alvast in de Amerikaanse sfeer te komen. Tickets van een honkbalwedstrijd in Amerika kunnen geboekt worden via viagogo. Na het betalen van je tickets krijg je ook direct je e-ticket toegestuurd. Dit is tevens je entree bewijs. Ook kun je op de site beslissen waar je wilt zitten op de tribune, ideaal.  Zelf was ik 30$ kwijt voor 2 tickets, geen geld dus!!

 

 

 

 

2 Comments

  1. Marsha Reageer

    Klopt het dat de link er niet bij staat? Ben namelijk ook op zoek naar tickets voor een baseball wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *