Leuk artikel over ons in het BUITENGEWOONGOED magazine

Wij zijn trots vernoemt te zijn in BUITEN GEWOON GOED. Dit is een outdoor lifestyle magazine dat vier keer per jaar verschijnt. Het magazine biedt in elke editie artikelen over reizen, outdoor, productnieuws, tips en weetjes op het gebied van outdoor lifestyle.

BUITEN GEWOON GOED MAGAZINE

BUITEN GEWOON GOED MAGAZINE

In dit magazine worden de leukste reisbestemmingen volgens bekende bloggers benoemd. Wij tippen Nepal. ‘ Reizen door de Himalaya, geen land is er zo geschikt voor als Nepal. Van de schone natuur tot de gezellige Nepalese cultuur, dit is letterlijk reizen op een nieuwe hoogte.

Ons persoonlijke hoogtepunt tijdens onze reis door Nepal was de EBC trek. Dit is een meerdaagse pittige tocht naar de hoogste berg ter wereld. Everest Base Camp is zwaar, ruig maar vooral magisch.

Dewereldreizigers.nl

Dewereldreizigers.nl tipt Nepal

Er zijn tal van trekkingen in Nepal. Van daghikes tot meerdaagse treks en dus voor ieder wat wils. Onze tip: combineer je reis met een verblijf bij de locals in een van de vele homestays in Nepal en maak een safari in een natuurpark. Wij verblijven in Chitwan en spotten binnen twee uur na aankomst al een eerste wilde neushoorn, net achter een voetbalveldje.

Nepal hoort op je reis-lijstje. Wij zijn verliefd op de lieve mensen, prachtige Himalaya en het heerlijke lokale eten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *