Atacama Loft Glamping in San Pedro de Atacama

Wat een geweldige accommodatie was dit: Atacama Loft in San Pedro de Atacama! Hierom hebben we er ook speciaal een artikel aan gewijd. San Pedro de Atacama ligt in de droogste plek ter aarde: de Atacama Woestijn. Het landschap heeft iets weg van Star Wars. Vanuit onze safaritent hadden we een schitterend uitzicht over deze Atacama woestijn en de vulkanen. Naast Secret Garden Cotopaxi hoort deze accommodatie bij de mooiste en bijzonderste slaapplekken van Zuid-Amerika! Wil je nog meer weten wat er allemaal te doen is in San Pedro de Atacama, lees dan ons artikel: San Pedro de Atacama in de Atacama woestijn

Atacama Loft Glamping in San Pedro de Atacama

We sliepen 3 nachten in deze safaritent. Nu zul je misschien denken, het is maar gewoon een tent. Maar het is vooral het uitzicht en de omgeving die deze plek zo uniek maakt. Iedere ochtend en avond kun je hier genieten van een prachtige zonsopgang -en ondergang en in de nacht van de sterrenhemel. Overdag is het in San Pedro de Atacama erg warm en ’s nachts ijskoud. Je hoeft niet bang te zijn dat je kou lijdt in deze tent, want er zijn vele dekens aanwezig met zelfs een elektrische deken! Aan alles is gedacht bij deze accommodatie. Dit is echt een accommodatie waar we later onze kinderen mee naar toe zouden willen nemen.

Onze safaritent bij Atacama Loft in San Pedro de Atacama

Onze safaritent bij Atacama Loft in San Pedro de Atacama

Uitzicht vanuit onze safaritent

Uitzicht vanuit onze safaritent

Eten bij Atacama Loft

Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar in de koelkast met verse baguettes. Het ontbijt is erg uitgebreid en compleet en we genoten dan ook heerlijk. Je kunt zelf kiezen op welk tijdstip je wilt gaan ontbijten, ideaal! Daarnaast hebben ze een super uitgeruste keuken met alle keukenmaterialen die je nodig hebt om een lekker ontbijtje of juist een avondmaal te maken. De restaurants in San Pedro de Atacama zijn erg prijzig, dus moet er geld bespaart worden. Ga lekker koken of barbecuen, deze zijn ook aanwezig.

Brian maakt ons ontbijtje

Brian maakt ons ontbijtje

Lekker aan het ontbijt bij Atacama Loft

Lekker aan het ontbijt bij Atacama Loft

Zwemmen bij Atacama Loft

Tot slot kan een lekker zwembad natuurlijk niet ontbreken bij zo een mooie accommodatie. Wij waren hier eind Oktober, maar het water was wel aan de koude kant nog om in te zwemmen. Ondanks het overdag echt bloedje heet is, wel rond de 30-40 graden.

Zwembad met een uitzicht bij Atacama Loft

Zwembad met een uitzicht bij Atacama Loft

Wil je ook slapen in Atacama Loft?

Klik dan hier: Atacama Loft en bekijk of deze nog beschikbaar is op jou datum.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *